Drone Service

Lesley is drone-piloot en kan luchtfoto’s en -video’s maken van eigenlijk alles. Als de (weers-) condities en de omgeving het toelaten.

DRONE INSPECTION SERVICE

Met een drone is het erg simpel om objecten van dichtbij te bekijken waar je anders nooit bij zou komen. De mogelijkheden zijn eindeloos of… The Sky is the Limit!

Inspecteer het dak van je huis of van de zaak na een storm. Bekijk hoe jouw dak eruit ziet voordat er onderhoud wordt gepleegd, en vooral, daarna! Inspecteer gedeeltes van gebouwen waar je anders nooit toegang toe zou krijgen. Zweef boven elk gebied voor ‘mapping’ doeleinden.

Krijg een inspectievideo tot beschikking van UHD 4K en 24 megapixel foto’s, voor hoge kwaliteit en zeer gedetailleerd beeld van jouw huis, grond, bedrijf of ander project.

LUCHT-VIDEOGRAFIE OP EVENEMENTEN

Heb je wel eens een helicopter over een festival of ander buitenevenement zien vliegen? Kostbare aangelegenheid, kan ik je vertellen. Met een drone heb je professionele videobeelden vanuit de lucht. Vlieg over de menigte voor een prachtig filmische sfeerimpressie. Zweef vlak voor het podium voor  geweldige beelden van de DJ of band die optreedt. Je hebt dan ook geen kostbare camerakraan meer nodig. Nogmaals, The Sky is the Limit!

Stuur ons een mailtje via het contactformulier voor meer informatie en tarieven.