Over mij

Ik…
Als jong kind was ik al erg geïnteresseerd in foto en video omdat mijn ouders een Canon-camera en een DOKA hadden om hun eigen foto’s te ontwikkelen. Fascinerend! Ze hadden ook een 8MM videocamera (later Super8) die elke beweging op verjaardagsfeestjes en vakantiereizen door heel Europa van de jaren 70 en 80 zou volgen, en later zou worden vervangen door een Handycam, in de jaren ’90. Er zijn veel (teveel!) beelden van mij, beelden die ik hier niet zal delen 😉

Wat ik deed…
Hoewel ik opgevoed werd met camera’s om me heen, was ik al op jonge leeftijd voornamelijk geïnteresseerd in geluid … audio … muziek! Ik draaide al op 12-jarige leeftijd op schoolfeesten en werd op 13-jarige (!) leeftijd radio-dj. Gedurende vele jaren zou ik betrokken zijn bij allerlei soorten audioprojecten, van radioshow en club DJ tot het produceren van mediavormgeving (jingles) en het produceren van eigen tracks.

Wat ik nu doe…
Nu, 2018, heb ik mijn horizon verbreedt en onlangs geïnvesteerd in foto- en videoapparatuur. Ik ben supoer gemotiveerd om allerlei soorten beeldmateriaal te maken, zoals bedrijfsvideo’s, trouwfilms, muziekvideo’s, kookvideo’s en nog veel meer! Ook heb ik een wekelijks VLOG (videoblog) op YouTube.

Mijn ‘gear’…
Ik gebruik verschillende apparatuur voor elke klus, maar ‘point & shoot’, en “daily driver” is de Canon EOS M50. Prachtige foto’s en full HD video tot zelfs 4K. Voor grotere projecten zoals trouwvideo’s, documentaire of muziekvideo’s huur ik de camera die bij de klus past.

Voor fotografie wordt negen van de tien keer de Canon 1DX MK2 ingezet. Een veelzijdige camera door met de juiste lens ultieme foto’s maakt.