Weddingflick

Jullie bruiloft stijlvol samengevat in een romantische maar toch flitsende en graag geziene videoclip, compleet gemonteerd met passende muziek.

De flick zal zo’n 10 minuten duren, lang genoeg om alle hoogtepunten goed weer te geven en kort genoeg om de aandacht van de kijker vast te houden tot ‘t einde. In overleg kan uiteraard voor een langere videoreportage worden gekozen.

Van een weddingflick kun je o.a. het volgende verwachten.
• Voorbereidingen achter de schermen. O.a. sneak preview van de bruid en dát soort leuke sfeerbeelden.
• Ja-moment en dé kus!

Natuurlijk wil je videobeelden van jullie fotoshoot, als deze er is. Op locatie maak ik een paar ‘achter de schermen shots’ van de trouwreportage, en een aantal mooie, weelderige beelden op de locatie. Als er geen foto shoot is dan kunnen jullie er altijd voor kiezen om een aantal mooie beelden te schieten op een geschikte locatie. Die keuze is aan jullie. Ik ben jullie trouwvideograaf.

Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om beelden vanuit de lucht op te nemen met een drone. Prachtige, vloeiende beelden vanuit de lucht opgenomen. Dit kan tijdens de fotoshoot een mooie aanvulling zijn van foto’s maar natuurlijk ook de vloeiende video. Drone beelden kunnen ook heel mooi zijn bij bijvoorbeeld de plechtigheid, mits dit buiten gebeurt. Ook het vertrekken van het bruidspaar, al dan niet in een auto met blikjes erachter, kan hele mooie, filmische beelden opleveren vanuit de lucht. The sky is the limit!

Desgewenst kunnen er opnames worden gemaakt van de receptie, om het plaatje compleet te maken. Er worden dan een paar momenten uitgelicht.